dimarts, 6 d’abril del 2010

HOSTAL BONAVISTA


Avinguda Catalunya, 14, Cervera. http://www.hotelbonavista.com/

Aquest hostal, situat a Cervera a tocar del casc històric, ha estat una agradable sorpresa. Reformat de poc, té una categoria de tres estrelles, però no ens hi vam estar, només hi vam menjar.

Hi fan un menú diari, que el dissabte Sant costava 20€, amb un munt de plats per triar. Begudes no incloses. La cuina és tradicional catalana, amb una presentació curosa, i unes racions adequades, ni excessives ni escarransides.

Per recomanar uns canelons de bolets absolutament canònics: però dintre dels primers, també era molt bona l’albergínia farcida. Les faves a la catalana, amb molt bon aspecte, també van agradar però se’ls va trobar com a defecte un gust massa pujat. La sopa de caldo també va agradar. Entre els segons, vam tastar una cua de bou deliciosa, amb una salsa lleugerament perfumada de canyella i amb un punt dolç, per sucar-hi pa (i ho diu algú que no acostuma a sucar pa); les galtes de vedella també eren molt bones, amb una cocció tan pausada que es desfeien a la boca. El fricandó també estava molt ben cuinat, amb una salsa deliciosa i amb llenegues. Si us agraden les opcions més simples, el xai a la brasa també era una bona opció, ben guarnit, ben cuinat i amb una carn de qualitat sense gens de “llana”. Les postres, més senzilles, eren majoritàriament gelats o mousses, i mató amb codonyat, però en la línia de la casa, ben presentades.

El servei és molt atent, com ha de ser en un negoci familiar (tercera generació) i finalment amb cafès i begudes va sortir per uns 23€ per persona, preu més que prudent tenint en compte que hi vam menjar magníficament.

Recomanable per a tothom qui li agradi la cuina tradicional. Desprès, aneu a comprar xocolata a la pastisseria Puig, al carrer Major nº28, que la fan boníssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.