dilluns, 19 de juliol de 2010

RESTAURANT H1898

Restaurant de l’hotel 1898, situat en plena Rambla, en l’edifici que havia estat Tabacos de Filipinas i on s’avorria Jaime Gil de Biedma.
Hi vam tastar el menú degustació, que està d’oferta 2x1 i que surt, begudes incloses, per uns 60€ totes dues persones.
La cuina es elaborada però reconeixible, amb una certa obsessió pels formatges (encara que tots de gust massa suau per a mi) i pels bolets.
A destacar l’amanida verda amb dàtils, crema de parmesà i coulis de gerds, un plat clàssic de” fullaraca” reinventat i molt ben interpretat.
El punt creatiu el posa el capuccino de ceps amb idiazábal, servit en tassa com si fos efectivament un capuccino, i que recrea la clàssica crema de bolets de manera intel·ligent.
Era molt bo el caneló de cua de bou, perfecte de gust i textura, i també el sorbet de mojito que era el pre-postre.
La resta de plats també eren bons, sense cap estridència.
La pega és el local, decorat sense massa gràcia, tret de les fotografies en blanc i negre, amb un mobiliari i una il·luminació que no el fan gens acollidor: de fet, és la sala on se serveixen els esmorzars, i es nota, massa.
En general, però, és una bona opció per un sopar tranquil en parella, amb una cuina cuidada i un servei atent i professional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.