dijous, 13 de maig del 2010

HOTEL RESTAURANT GRAN SOL


És un restaurant situat dins l’hotel del mateix nom, a Sant Pol, que, a més de funcionar com a establiment hoteler i de restauració, allotja una escola d’hosteleria i turisme. http://www.hotelgransol.info/
El diumenge s’hi fa un buffet lliure per 20€, begudes no incloses, que és una bona opció per anar-hi en família. El saló és espaiós i lluminós, amb vistes al mar, que n’és tota la decoració.
Els primers plats estan exposats, i si bé individualment estan molt ben presentats, el conjunt té un aire de deixat per allà que fa que alguns passin desapercebuts. Una altra errada, la fideuà i l’arròs, molt bons de gust però deixats en una taula sense res que els escalfi, acaben perdent en presentació i textura. En general, però, hi ha molta varietat i tot és molt bo.
Els segons plats se serveixen a taula, cosa que garanteix que estiguin calents, acabats de fer i al punt. Hi ha opcions guisades i a la brasa, i també es pot  fer una graellada de carn per tastar-ho tot. Les guarnicions son fetes per ells, incloses les patates fregides, que en la seva versió casolana son una espècie en extinció.
Pel que fa a les postres, la tria era escassa però correcta.
Una pega és que és una escola, i per tant us poc tocar algun alumne poc espavilat. Un dels cambrers, al qual per cert l’armilla li sentava fatal, potser perquè no era de la seva talla, necessitava alguna lliçó extra al meu entendre.
Per la resta, un lloc on anar desprès d’una jornada de platja, o si baixeu per la Nacional, un bon lloc on aturar-se per acabar el cap de setmana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.