dimarts, 19 d’abril del 2011

RESTAURANT IL PICCOLO FOCONE

Aquest restaurant-pizzeria té dos locals, un a Gràcia i l’altre al carrer Dos de Maig. El local on vam anar és aquest segon.
A part de fer unes pizzes boníssimes, de les poques que he conseguit acabar tot i la seva mida més que regular, també fan pasta, amanides, antipasti i tot el repertori de la cuina italiana, concretament, genovesa. Però la característica principal és que una gran part de la seva carta està dedicada als celíacs, i que organitzen de tant en tant la “Semana sin Gluten” per a delit de celíacs italianòfils. En aquests dies cal reservar, perquè el restaurant està molt ben connectat a les xarxes socials, i els celíacs de Barcelona s’hi abraonen com bojos, potser perquè no hi ha gaire oferta per a ells.
Si bé el local no és gaire acollidor, i és una mica sorollós quan està ple, el servei és molt amable .
A la seva pàgina web podeu consultar preus i el menú, així com les jornades per a celíacs. En general, bo, bé de preu, recomanable per anar amb amics (no en parella, a menys que ja us ho hagueu dit tot) o per a portar-hi un celíac que enyori les pizzes. 


2 comentaris:

  1. Intentaré anar al de GRàcia. Saps si és gaire "friendly" per anar amb criatures? Proximitat de taules, etc.

    ResponElimina
  2. El de Dos de Maig es una mica "apretujat", perquè al pis de dalt s'hi solen posar grups, però de fet hi havia gent amb criatures, i el servei està molt disposat a ajudar. Al de Gràcia la veritat és que no hi he anat...

    ResponElimina

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.