dilluns, 31 d’agost del 2009

RESTAURANT NINETEEN


És el lloc perfecte per quedar bé amb un guiri: preu correcte, menjar elaborat sense estridències, més céntric impossible (està a la mateixa Plaça Catalunya), i marc molt agradable.

Es tracta d'una terrassa interior, la de l'hotel Olivia, al número 19 de Plaça Catalunya, amb vistes (una mica de trascantó) a l'esglèsia de Santa Anna.

Els quatre comensals que érem vam compartir, de primer, unes croquetes de pernil molt bones, un plat de tempura amb romesco força correcte, i uns ous remenats amb patates que no mataven. Primerament ens van dur, com a aperitiu, un gotet de sopa de remolatxa i una croqueta, i no van fer desprès allò tan rabiós de cobrar el cobert.

De segon vam menjar bacallà amb all-i-oli de gerds, una combinació molt encertada perquè la cremositat de la salsa amb el toc afruitat del gerd feia un excel.lent acompanyament per al bacallà, al punt de sal i de cocció, sobre un llit d'espinacs tendres al vapor. El salmó amb soja també estava bé, i era una opció "de portar-se bé" gens avorrida. També era destacable el tournedos amb patata i boniato, un plat més contundent de gust i més carnívor, on la carn era tan melosa que es desfeia. De postres, crema catalana, servida en copa de martini, potser la opció menys elaborada. Tant la Tatin com el coulant anaven acompanyats de gelat i salseta. La broma, sense café ni vins, va sortir per uns 25€ per persona. Tots en vam quedar molt satisfets, tant de la qualitat del menjar, com del servei, de la mida de les raccions, i del lloc, molt tranquil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.