dijous, 13 d’agost de 2009

ELOGI DE L'ARREBOSSAT


Desprès d'una breu estada a Viena, on he pogut tastar el Wiener Schnitzel, se m'ha acudit aquesta entrada.
El Wiener Schnitzel és una simple escalopa arrebossada. Però la carn s'aplana fins que sigui ben prima, i es passa primer per farina, desprès per ou batut i finalment per pa ratllat, i llavors es fregeix en oli ben calent. Imprescindible desprès posar-lo uns segons damunt de paper absorbent; llavors se serveix, immediatament, i arriba calent a la taula, amb l'arrebossat cruixent i la carn de dins tendríssima.
Com és que sempre que demanem alguna cosa arrebossada, a casa nostra, el que arriba a la taula és tou i oliós? Perquè s'ha perdut el costum de fer els arrebossats al moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris son benvinguts, però si ets spam t'enviaré un malefici.